Vikten av en stol

Andra kvinnor köper dyra klänningar eller dyra skor. Jag skaffar en stol. Det är jag det. Stolskvinnan. Men med tanke på hur många timmar jag spenderar i den är det inte mer än rätt att det är en stol som passar min rygg och rumpa.

Ja, jag behöver tre skärmar. En för mitt WIP, oftast den mitt fram. Det kan vara Word, Scrivener eller Google docs. En skärm för research, och det är oftast den fullaste, med SAOL, wikipedia, diverse sidor i webbläsaren, etymologisk ordbok, pixabay och allt vad jag kan tänkas behöva. En skärm är till kommunikation, som e-post, sociala medier, teams och google meet. På så vis kan jag alltid, oavsett vad jag gör, hålla mig uppdaterad med vad som händer omkring mig.

Jag ser i skrivande stund det humoristiska i att varken kaffekoppen eller vattenglaset står på underlägget jag skaffat för ändamålet. Mini-rebellen rycker ut.

Hur ser det ut på din skrivplats?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *