Väder

Visst är det väder i världen. Jämt till och med. När du går ut funderar du på vilken jacka du ska ha, om det regnar eller är vackert. Vilka skor ska du ta? Är du förälder behöver du tänka för två, minst. Väder påverkar oss varje dag, särskilt när det får för sig att bli dramatiskt.

Varför skulle det påverka dina romankaraktärer mindre?

Om dina personer är ute och rör sig i naturen kan jag lova att de förhåller sig till vädret. Som naturmänniska är det en del av att vara ute, att vara beredd på att det kan bli oväder eller att den tänkta strategin kan behöva omformuleras för att vädret inte är samarbetsvilligt. Det kanske blev varmare än man trodde, snö eller storm.

Har du tänkt på väder i ditt projekt? Kom och prata väder med mig här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *