Perspektiv jobbar jag kontinuerligt med. Inte för att jag vill men för att jag måste. Det är jobbigt att vara konsekvent. Hålla sig till samma stil, ton och röst. Det är inget som kommer naturligt för mig, jag måste gå igenom texten gång på gång och justera den. Vilket får mig att fundera på om jag jobbar med fel perspektiv. Att börja om är inte ett alternativ, så det enda jag har att välja på är fortsätta som jag gör. Men funderar gör jag, för till nästa projekt kanske jag ska välja en annan vinkel, ett annat perspektiv helt och hållet? Det skulle kunna bli spännande, en utmaning för en som hållit sig inom samma ramar så länge.

Det kan bli en av två saker. Lysande eller förskräckligt. Oavsett vilket kommer jag att bli en lärdom rikare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *