Dimensioner

Vad kallar man verkligheter som existerar parallellt med vår? Den frågan har jag brottats med hur länge som helst, namnet har skiftat och även beskrivningarna. Den enda dimension jag har helt klart för mig hur den ser ut är det fysiska planet, det där såna som du och jag går omkring. Men det finns fler. Tänker mig att det folk kan se, som de kallar spöken egentligen är ekon av andra existenser, reflexer eller skuggor av deras verklighet. Det är bara de mest begåvade som dessutom kan kommunicera med dem, och förmågan att korsa över till deras verklighet är förlorad för så länge sedan att till och med minnet av de andra dimensionerna försvunnit ur människornas medvetande. Kanske är det så att i den andra verkligheten syns vi som spöken när vi drömmer?

Men vad kallar jag dem; dimensionerna, planen, verkligheterna? En av de viktiga personerna kommer från ett folk som kallas ”de eteriska” som har sin hemvist på något jag döpt om så många gånger att jag nästan återvänt till ”det högre planet” trots att det ger en riktning i den fysiska världen som jag inte är bekväm med. För det är högre i samma betydelse som högre medvetande. Jag vill helst inte behöva förklara det, det ska vara självförklarande när man läser texten.

Brottningsmatchen fortgår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *